Gare du Nord: een gevarieerd woonaanbod voor huurders

Dit nieuwbouwproject in Amsterdam Noord biedt een grote diversiteit aan appartementen. Van knusse studio’s voor de ambitieuze starter tot 3 kamerappartementen voor degene die de ruimte zoekt. Allemaal voorzien van een moderne keuken en comfortabele badkamer, een balkon en een handige berging. En als je zin krijgt om op pad te gaan, zijn de mogelijkheden eindeloos. De metro stopt naast de deur en brengt je in 5 minuten naar Amsterdam Centraal. Je fiets kun je kwijt in de ruime fietsenstalling, je auto parkeer je in de garage onder het complex en na 800 meter sta je al op de A10. Zelfs te voet is er veel te ontdekken in dit bruisende deel van Amsterdam dat nog volop in ontwikkeling is.

Opleveringsniveau

Deze moderne appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend is er voldoende bergruimte, stalling voor je fiets en kun je een parkeerplaats huren bij je appartement. Ook goed om te weten: alle appartementen zijn voorzien van een videofooninstallatie en gecertificeerd hang- en sluitwerk. Wel zo’n veilig idee.
Uiteraard mag je een hoog afwerkingsniveau verwachten, en dit komt overal terug. In de lichte woonkamer, de luxe open Bruynzeelkeuken en de moderne badkamer. De keuken heeft een zwart kwartscomposiet aanrechtblad, hoogwaardige inbouwapparatuur en een inductieplaat. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met hardglazen scherm of een douche met glazen douchescherm met glazen deur. Bij een aantal woningen is er een tweede toilet in de badkamer, naast het separaat toilet. Alle wanden zijn behang klaar, de plafonds (min. hoogte 2,60) van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal vloerverwarming.

Duurzaam wonen

Met een huurwoning in Gare du Nord in Amsterdam Noord kies je voor duurzaam wonen. En natuurlijk voor hoog wooncomfort, want die twee komen in deze moderne woonomgeving perfect samen. Ook goed om te weten: het hele complex is voorzien van een energielabel A. Dat duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt vormt bij de ontwikkeling, zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien. Dat is huren in Gare du Nord.

Het gemak van huren

Wonen in een huurappartement in Gare du Nord heeft veel voordelen. Je betaalt geen transactiekosten als je de woning betrekt en je hebt geen uitgaven aan (groot) onderhoud. Ook hoef je als huurder niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen, dat ligt bij de verhuurder. Wil je flexibiliteit? In Gare du Nord heb je een huurovereenkomst van minimaal één jaar. Daarna is de opzegtermijn slechts één kalendermaand. Wel zo’n prettig idee.

Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel nieuwe mogelijkheden. En hoe je je geld ook besteedt, in je huurwoning geniet je van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in Gare du Nord, een modern appartementencomplex in bruisend Amsterdam Noord.

Extra makkelijk: vloer- en stofferingservice in Gare du Nord!

Zo’n mooi appartement vraagt natuurlijk om een kwalitatieve vloer en gordijnen. Daarom kun je voor het laten leggen van je vloer gebruik maken van een speciaal aanbod voor de huurders van Gare du Nord van leverancier Wijnands Koornstra. Kies jouw favoriete pvc- of laminaatvloer en gordijnen tegen een scherpe aanbiedingsprijs! Je hebt er geen omkijken naar, behalve natuurlijk een persoonlijke keuze maken voor een vloer en raambekleding! Ben jij benieuwd naar de vloerenservice? Bekijk dan de stofferingsbrochure en vloerenbrochure!